Кажи ми как да излъжа сърцето,
с думи мили, късчета любов,
залепената усмивка на лицето,
не съм оратор, нито философ?
Болно е и как да се лекува,
лицемерно с думи да градя
илюзия ли, скъпо ще ми струва,
него или себе си щадя?
Тихо плаче, аз го чувам,
понякога издават го сълзите,
но на силна явно се преструвам,
и на глуха може би, прости...
© Ралица All rights reserved.