15.08.2019 г., 1:05 ч.

Кажи ми как да ти говоря 

  Поезия » Любовна
525 1 2

Кажи ми как да ти говоря,
Как да се държа?
За теб сърцето си да отворя,
да бъдем двама под дъжда.

В гласът ти плах, усетих аз тревога.
Малка, и скрита от света тъга.
За любов ли е, таз не сгода,
заради нея, ходиш по ръба.

Кажи ми как да ти говоря,
как да те спечеля аз не знам?
Да, за не споделената любов говоря,
За чувството, че оставаш сам.

Само гледам те, и се чудя.
Питам се, и все се мая.
Как чувствата ти да събудя,
и сърцето ти да омая?

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??