14.02.2008 г., 10:02 ч.

Кажи ми, майко!... 

  Поезия
663 1 1

Кажи ми, майко мила,
поне приличам ли на теб,
дали притежавам тази сила,
да раздавам любовта без ред!


Кажи ми, майко мила,
дали обичам като теб,
дали един ден децата ще възпитам,
както ти направи с мен?


Кажи ми, майко мила,
колко сълзи проля заради мен,
дали болка съм ти причинила,
дали ще я изкупя някой ден?


Кажи ми, майко мила,
родна майчице, кажи,
щастлива ли си, че си ме родила,
че ме имаш тук, при себе си?

За най-прекрасната майка на света!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш най-щастливата майка. Твоята майка е родила прекрасна дъщеря. Прекрасна е любовта ви.
Предложения
: ??:??