28.08.2009 г., 0:31 ч.

Кажи ми майко 

  Поезия » Друга
706 0 1

Мила моя майко,
нежна и добричка,
защо така си, майко,
унила и самичка?

Къде е моят татко?
Защо не е при мен?
Истина ли е това с него,
че той е в гроб студен?

Не мога да повярвам, майко,
че той вече не е на този свят.
Ще се срещнем ли отново с него някой ден?
Кажи ми, майко, какво ще се случи с мен?

Защо ме галиш, майко, по косите?
Нима можеш да ми спреш сълзите?
Но знаеш ли, майко, казвам ти сладко -
отсега нататък ти си ми и майка, и татко!

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила Катя,ти си мамината опора и обич!!!Не тъжи, щастието и твоето и маминото ще ви открие много скоро!!!Само не губи вяра!!!
Предложения
: ??:??