7.02.2017 г., 7:54 ч.

Кажи ми Сбогом 

  Поезия
365 1 0

Кажи ми сбогом, ти не ме мъчи,

от твоето присъствие боли,

на другите се слагай, мене остави

да продължа по пътя си.

 

Кажи ми сбогом и не ме мисли,

дори и да се лутам по полето

аз няма да убия в мен детето,

което мисли, чувства пак за тебе до зори.

 

Кажи ми сбогом, най-накрая го кажи,

аз исках с теб да стигнеме във рая,

не ме убивай постепенно със лъжи,

а просто ми кажи, кога ще бъде края.

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??