15.12.2009 г., 11:44 ч.

Кажи, приятелко 

  Поезия
606 0 0

Кажи, приятелко


Кажи, приятелко, кажи си,
какво те мъчи вече дни.
Защо си тъжна, сподели си,
обещавам, няма да боли.

Кажи, приятелко, недей
сълзи да рониш пак за него.
Ела, със мене се посмей
на горделивото му его.

Кажи ми, заслужава ли си само
ти да влагаш чувства и душа.
Да скърбиш на мойто рамо.
Да усещаш, че отново си сама.

Кажи ми, колко пъти е твърдял,
че обича те, че няма друга.
И за тебе колко пъти е скърбял,
нула ако кажа, ще е много.

Кажи, приятелко, кажи си,
недей да потушаваш този огън,
който те изгаря. Ти кажи си,
че вече смело ще излезеш вън.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??