15.10.2016 г., 21:27 ч.  

Кажи сърце 

  Поезия » Любовна
1058 5 3

Кажи сърце, кажи ми пак ли те разбиха ...

Отново ли остана сам-само?

Безумно влюби се... отново те сломиха.

Помни – пази се вече, ти си ми едно!

 

Сложи стена, на никого не позволявай

такава силна болка да ти причини.

На празни приказки не се оставяй,

защото знаеш – винаги боли!

 

И лесно тази болка не минава.

Защо ми причини това, кажи?

Единствен само споменът остава –

красив, неизживян... и дълго ще боли. 

 

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??