Кажи сърце, кажи ми пак ли те разбиха ...
Отново ли остана сам-само?
Безумно влюби се... отново те сломиха.
Помни – пази се вече, ти си ми едно!
Сложи стена, на никого не позволявай
такава силна болка да ти причини.
На празни приказки не се оставяй,
защото знаеш – винаги боли!
И лесно тази болка не минава.
Защо ми причини това, кажи?
Единствен само споменът остава –
красив, неизживян... и дълго ще боли.
© Галя Николова All rights reserved.