15.02.2009 г., 21:13 ч.

Как? 

  Поезия » Философска
483 0 1
Сърцето ми трепти,
аз чувам всеки вик.
Това променя всичко -
как да намеря ред
и как редът е хаос.
Отново всичко край...

Защото как да кажа,
нещата са постарому
и само цел да търся.
Аз ходя без да мърдам
и мърдам неподвижен.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защото е гаден анти-арт декадент :>

    Ам, Илия, дори не смея да твърдя, че разбирам, обаче мисля, че усещам.
Предложения
: ??:??