Как?...
Научи ме...
Научи ме как да живея, без да ме раняват!
Как да бъда силна сред хиляди лъжи...
и да не позволявам сърцето ми да предават?
Как да се пазя от лъжливите очи?
Покажи ми...
Покажи ми как себе си да запазя цяла
сред океан от фалирали души?
И как да върна в сърцето си любовта бяла,
погубена от материалното в човешките мечти?
Разкажи ми...
Разкажи ми как живееш в този свят ти,
където търсиш само визии красиви?
Как потъпкваш чувства и не вярваш в сърца добри?
И за мрежите, които плетеш в жалките си игри...
© Дияна Всички права запазени