17.11.2005 г., 0:29 ч.

Как бързо времето изтича 

  Поезия
809 0 1



Така като си ходим по купоните,
менят се неусетно сезоните.
Годините сладко изтичат...
Момчетата ни се вричат
във вярност и обич гореща,
а ние отиваме на поредната среща.
Забавляваме се и се смеем,
тъй славно си живеем...

Докато един ден в огледалото се поглеждаме
и нещастни засрамени погледа си свежда ме...
Не сме вече ония страсни хубавици,
разбира ме че сме се превърнали в прегърбени старици,
буйните коси оредели, побелели
и искрящите очи като нощи потъмнели.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??