22.08.2008 г., 10:36 ч.

Как да се справим 

  Поезия » Философска
665 0 1

Какво е любовта?

Как да се борим за нея?

Какво е радостта?

Защо за някои я има, а за други не?

Как да се борим за правда?

Като няма справедливост на този свят...

Нима всичко е по вина на самите нас?

Защо посягаме към дрогата?

Нима това е единствения изход за нас...

Какво да правим, за да сме щастливи?

Доброто е заровено надълбоко в всички нас.

Какво сме ние? - деца, борещи се

за внимание и свобода...

Но какво да правим, ако няма кой

да ни чуе и подаде ръка?

Тогава ни остава един-единствен изход,

но, за жалост, той не е от добрата страна...

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??