25.08.2010 г., 9:30 ч.

Как да ти кажа? 

  Поезия » Пародии
1071 0 2

Всичко наоколо се разпада.

Заедно с мен в бездната пропада.

Едно момиче за теб припада,

но никога не ще ти допада.


Обичам те, но да можех да ти кажа.

Не знам как да ти подскажа!

Опитвам се да се накажа,

но не мога любовта да замажа.


Как да се спася от тази самота

и да не стана за срамота?

Пред теб да застана на висота

и да разкрия любовта!?...

 

© Юлия Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??