10.04.2019 г., 12:00 ч.

Как да ти кажа? 

  Поезия » Философска
412 0 0

Как да ти кажа,

че се чувствам сама,

когато съм заобиколена 

от цели ята?

 

Как да ти кажа,

че не знам какво правя,

когато работа след работа

все си намирам и се товаря?

 

Как да ти кажа,

че се чувствам грозна,

като чувам само -

ти си много шикозна?

 

Как да ти кажа,

че сърцето ми е станало лед,

като навсякъде ми казват - 

ти си голям слънчоглед?

 

Как да ти кажа,

че търся опора,

като шеф съм

и всички трябва да преборя? 

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??