27.09.2006 г., 16:34 ч.

Как да ти простя? 

  Поезия
656 0 11
Как да ти простя наивно
и да затворя очи все едно не виждам,
истината в себе си да отрека,
и да се заблуждавам,че тя е лъжа?
Капчици дъжд чукат по прозореца,
мъката взима своя връх,
сълзи от очите ми се стичат,
а ти дори и не ги виждаш...
Стоиш безмълвен,безразлично ти е явно,
подсмихваш се скришно,
мислиш,че не забелязвам.
Не гледай настрани,
когато те питам за нещо,
истината е пред теб
не се оглеждай за лъжата.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??