18.03.2007 г., 10:33 ч.

Как го умееш 

  Поезия
651 0 6
Как  го умееш само -
изтънченото  мъчение -
ден с нежни обещания,
в болно мълчание -  седем.
Методът не, не е нов,
ала, за кой ли път, действа -
слагаш я тази любов
вече от дни на диета:
Ще разредиме срещите -
без калорични бомби!
Никакви думи  на нежност -
те са храна за обич!
Ето така, по лъжичка
ще и отмерваш живот -
няма дълго да издържи
тази досадна любов.

© Ружена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??