2.03.2007 г., 17:00 ч.

КАК ИСКАМ 

  Поезия
666 0 8

Как искам на твоята усмивка да приличам,

да се оглеждам в радостта, изгряла в твоя ден.

Да съм любов и в нежности да се обличам,

а може би копнеж, все още нероден.

Как искам да съм нежна пролет във душата ти,

докоснала мечтите ти със топли цветове.

Да съм опората, с която тръгваш срещу вятъра,

закопнял да опознаеш нови светове.


Как искам на твоята усмивка да приличам,

отразила слънцето във своята искра.

Да съм брегът, небето, смисъла...

  Как искам... Само ти ми позволи да съм това.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??