В леглото лежа си сама
и всяка мисъл отвежда ме към теб.
Мислено викам "ела"
с усмивка да вървим напред.
Няма те! Как искам да те видя,
да вървим ръка за ръка.
От щастие да се смея
и вече да не съм сама.
Как искам аз горещо
да ме целуваш ти,
да се случи още нещо...
Нали все пак сме влюбени!
© Пролетното момиче Всички права запазени