Feb 21, 2013, 6:05 PM  

Как искам 

  Poetry » Love
498 0 0

В леглото лежа си сама

и всяка мисъл отвежда ме към теб.

Мислено викам "ела"

с усмивка да вървим напред.

 

Няма те! Как искам да те видя,

да вървим ръка за ръка.

От щастие да се смея

и вече да не съм сама.

 

Как искам аз горещо

да ме целуваш ти,

да се случи още нещо...

Нали все пак сме влюбени!

 

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??