Лъгаха ме, вярвах, плаках...
Съжалявах, после им прощавах!
Винях се и сам се оправдавах?
Сърдех се, мълчах...
Опитвах се добър да бъда.
Ръка подавах, себе си винях!?
А сега се питам на къде
живота ще ме отведе?
Как искам за любов да пиша.
© Ангел Всички права запазени