28.11.2008 г., 21:27 ч.

Как искам да те видя 

  Поезия
7067 0 6
Как искам да те видя

Как искам силно пак да те прегърна,
да ти кажа колко те обичам,
да минеш покрай мен, а щом те зърна,
усмихната към теб да се затичам...

А ти да ме прегърнеш с две ръце,
до себе си силно да ме притиснеш,
да галиш с нежност моето лице,
да ми кажеш колко ти липсвам...

Как искам да те видя само,
сърцето развълнувано да забие,
да склоня глава на твоето рамо
и сладките ти устни да изпия.

Как искам да видя красивите ти очи
и любов в тях да прочета,
да ровя нежно из меките ти коси
и щастлива пак до теб да вървя.

Как искам да се видя ангелското ти лице
и да чуя приказният ти влюбен глас,
да усетя отново твоето сърце
и пак твоето момиче да съм аз...

Как искам да те срещна някой ден
и вярвам, че отново ще се видим
и пак ще бъдеш ти до мен,
а срещата ни най-незабравима...

25.08.2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!
  • Желая ти да се сбъдне,Ради!Искай и ще получиш!
  • Браво!!!И аз за това искам...
  • Благоаря ви!

    Посветено е и може би затова стана толкова красиво!
    Когато жадуваш един миг дълго време, изграждаш образи в съзнанието си, представяш си какво ще се случи... и всичко това трае толкова дълго време, че просто когато се случи няма как да го збравиш!
  • Желая ти сбъдване
  • Много искрено и чувствено. Браво Ради, продължавай все така!
Предложения
: ??:??