17.05.2019 г., 12:01 ч.

Мечтая 

  Поезия » Гражданска
376 1 4

Ех, мечтая, как мечтая

да докопам едър кокал.

Да го глозгам чак докрая!

В блато да съм, даже мокър...

 

Даже задници да лижа...

Всеки честен, да прощава!

Аз не давам свойта риза,

само вземам, който дава!

 

Ех, министър, ех, министър

някога и аз да стана!

Че умът ми не е бистър?!...

На парите, ще пристана!

 

Евро - фондове - програми,

разни пътища, шосета...

Ел Дорадо за измами,

за изпечени момчета!

 

Ех, мечтая! Как мечтая!

Министерски пост във Рая!

© Хари Спасов Всички права запазени

Напливът е силен, за министри
няма да осиротеем, знайте.
Пълно е у нас със конформисти,
има шанс за всичките, дерзайте!
  480 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??