30.11.2007 г., 17:44 ч.

Как ми липсва любовта 

  Поезия
769 0 3

ПОСВЕЩАВА СЕ НА АЛИ

 

Как ми липсва любовта,

как без теб боли...

Изгубих те, любима,

но ти сама не си. Боли.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??