Nov 30, 2007, 5:44 PM

Как ми липсва любовта 

  Poetry
826 0 3

ПОСВЕЩАВА СЕ НА АЛИ

 

Как ми липсва любовта,

как без теб боли...

Изгубих те, любима,

но ти сама не си. Боли.

© Emil Angelov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??