28.09.2010 г., 23:35 ч.

Как ми се иска да срещнa 

  Поезия » Философска
643 0 3

Как ми се иска да срещна:

обич, която не задушава,

приятелство, което остава завинаги,

вярност, която не е привидна,

любов, която е по-силна от всичко,

радост, която не следва с тъга, 

сълзи, които не лъжат,

уважение, което остава,

живот, който продължава,

умора, която е приятна, 

труд, който се оценява,

благодарност, която е искрена, 

усмивка, която успокоява,

приятелско рамо, което не заблуждава.

А как ми се иска да срещна всичко онова, което е невъзможно!!! 

 

 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е искрено!Вярвай и се надявай!
  • Мила Гери, съжалявам , че трябва да го кажа, но всичко това едва ли ще го откриеш в един обикновен човек. Има една мъдрост, която много харесвам; "Ако не можеш да имаш това, което обичаш, започни да обичаш, това което имаш."-мъдро, нали!
  • много е хубаво!
Предложения
: ??:??