28.07.2010 г., 9:27 ч.

Как се излиза от криза ли питаш? 

  Поезия » Хумористична
868 0 0

Е, един излиза

от криза със виза.

Друг с виза

влиза във криза.

О, вземи една

болестна криза.

Щом медикаментозно

не се излиза

и рехабилитационно,

или пластично,

то оперативно

най е практично.

А... да спасяваш

цялата нация,

макар и с планирана

о п е р а ц и я,

за излизане и от

всякаква криза,

знай, че е важна

с и г у р н а  м и з а.

Пък, да ти кажа

(много ме дращи)

трябват и здрави...

катове – гащи.

               Нали?

Че... много боли.

Ето отговорът.

(Не съм и скрита)

Името ми е

Колева  Харита

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??