5.04.2020 г., 10:35 ч.

Как се кърпи съдрано сърце? 

  Поезия » Любовна
445 1 0

Много лесно се трият нали, 
от стената нахвърляни думи.
Но обидите как ще изтриеш, кажи?
Пропастта изкопал помежду ни?
Как се кърпи съдрано сърце?
Как почистваш любов от помия?
Е, кажи? Как? Нима със ръце,
можеш просто калта да изтриеш?
Как кажи, ще лекуваш ранена душа
във която си плюл без пощада?
Научи ме, да мога и аз от сега,
като теб да мерзя без да страдам.
И когато след време останеш пак сам,
Ран Босилек седни прочети,
колко просто човекът обяснил ни е там,
рана/дума, кое би изтрил!

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??