30.01.2005 г., 11:03 ч.

Как се спират сълзите 

  Поезия
1455 0 1
Как се спират сълзите?
Как се спират лъжите?
Как се спира сърцето
да обича и мрази?

Как да изгониш любовта,
когато тя при теб е дошла?
Как да гледаш нейните сълзи?
Изгонени в твоите очи?

Как ще можеш да замълчиш,
когато сърцето ти те кара да крещиш?
Как ще можеш да му видиш края,
когато ти със НЕГО си във рая?

Как думите вече нямат значение
и "обичам те" е рядко явление?
Как да искаш да докоснеш ръката,
но в пръстите си да усещаш само сълзата.

© Стелла Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спри да плачеш, момиче! Избърши сълзите и погледни без тях света, те го изкривяват, покриват го с було, отметни го и ще видиш, че не е единствен, не е само болка има и красота. Успех!
Предложения
: ??:??