6.02.2011 г., 20:58 ч.

Как се става поет 

  Поезия » Хумористична
732 0 2

 Два бели листа...

много любов.

Сърцето си

оставяш

на единия

на другия -

преписваш сътвореното.

Редакторът е

първият посредник,

а вторият са...

поколенията.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Слабичко е ,ама е закачка към всички страхотни редактори
Предложения
: ??:??