21.03.2017 г., 18:01 ч.

как се зачертава бяло 

  Поезия » Свободен стих
608 3 3

 

как се зачертава бяло
започва се с
караконджули
блатници
въргузуняци
кикимори
безкрила птица
останала
след всички
и крилата на щастието
над всичко
с хонландска мелница
и една стълба към небето
ама истинска

от дърво

с мост без река

над troubled water

 

как се зачертава бяло
с бяло и зелено
в четката на кокиче
после
жълто
после
дъга
зюмбюлена
лалена
нарцисна

 

как се зачертава бяло

градината
под
моя
прозорец

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??