28.04.2006 г., 18:05 ч.

Как сега до болка искам да съм с теб... 

  Поезия
1167 0 2

Как сега до болка искам да съм с теб...

как мечтая, плача, а смисъл няма...

Вие сте вече с нея двама...

и нищо аз не мога да направя!

Безсилна и безмълвна плача всеки ден...

всякя вечер сама с тишината...

Няма на кой друг да разкажа, затова

споделям със стената...

Да! Луда съм... луда съм, че вечно страдам,

но и аз имам нужда от любов, но съдбата е

тъй жестока... не чува тя моят зов!

Ти си вече с нея... за теб тя е няй-добрата,

а аз както винаги – сама, ще споделям с тишината...

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??