25.03.2008 г., 7:56 ч.

Как си отива любовта 

  Поезия » Любовна
875 0 2
Любовта ненадейно си тръгва,
без ,,Сбогом", без вест и писмо,
напуска те внезапно първа,
щом най-хубавото време е дошло.

Любовта край тебе на пръсти
се промъква като нощен крадец,
заличава следите от стъпки,
полита, носена от пролетен ветрец.

Любовта от теб се прикрива,
забулена в синя мъгла,
невидима, тиха, красива,
свободна побягва в нощта.

Отлитайки, малко тъгува,
разпервайки нежни крила,
насън тя с теб се сбогува,
както внезапно самa при теб  долетя.

© Добрияна Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??