4.07.2010 г., 17:11 ч.

Както 

  Поезия » Любовна
1853 0 14

Както

 

Мечтая те,

както птицата сънува пролетта.

Жадувам те,

както цветето бленува светлина.

Целувам те,

както изгревът докосва се с морето.

Прегръщам те,

както бризът преплита се с листата.

Искам те,

както слънцето привлича се със земята.

 

 

 

 

 

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??