Jul 4, 2010, 5:11 PM

Както 

  Poetry » Love
1860 0 14

Както

 

Мечтая те,

както птицата сънува пролетта.

Жадувам те,

както цветето бленува светлина.

Целувам те,

както изгревът докосва се с морето.

Прегръщам те,

както бризът преплита се с листата.

Искам те,

както слънцето привлича се със земята.

 

 

 

 

 

© Боби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??