26.01.2005 г., 19:55 ч.

Каkто Джани Рудари 

  Поезия
1685 0 1

Каkто Джани Рудари

 

 

 Днес, днес ще отворя

“Магазин за надежда”

без кредитна карта,

даже без “кеш”.

Всяка надежда е моя !

Моля, вземете. Вземете и вие.

И съвсем не се стеснявайте,

колкото повече вземате -

после, ще има да давате...

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??