5.09.2008 г., 19:16 ч.

Както мама ме роди 

  Поезия » Любовна
912 0 12
Сама съм както мама ме роди
и гола-голеничка си останах...
Приятелите - дребнички души,
любовниците - скъпи като злато.

Не се кося - душата прорева
от болката и си замлъкна.
При мен студено е, студено е при теб
и винаги било е късно.

Сама съм както мама ме роди,
там горе по един прибират.
Ако са двама ще боли -
във Рая и във Ада е различно.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??