13.09.2004 г., 23:37 ч.

КАКТО НИКОГА 

  Поезия
1240 0 0
КАКТО НИКОГА

Гори!От вътре ме боли
и болката е моя,моя е,а ти
си я направил толкова жестока,
тежка и непоносима!Сърцето ми
си взел,туптежът ми остави само,
с надеждата се слива всяка нощ,че
още малко с тебе ще остане,че
мечтите ми ще сбъдне някой нощен бог.
Мечтата в съня ще бъде,там ще си и ти,
истински и хубав,както никога усмихнат,
както никога реален.

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??