Ще питам, още дълго май ще питам,
какво ли е сърцето като форма?
Не вярвам да е просто жива помпа,
щом може със любов да е пропито.
Щом може да боли и да се радва,
щом може да копнее и скърби.
Магични са съдбовните следи,
които то в живота ни оставя!
© Данаил Таков Всички права запазени
Поздрави!
Успех!