Sep 28, 2022, 9:25 PM

Каква е формата му – на сърцето 

  Poetry
174 0 2

Ще питам, още дълго май ще питам,

какво ли е сърцето като форма?

Не вярвам да е просто жива помпа,

щом може със любов да е пропито.

 

Щом може да боли и да се радва,

щом може да копнее и скърби.

Магични са съдбовните следи,

които то в живота ни оставя!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, магични са следите на сърцето.
    Поздрави!
    Успех!
  • Така е, Дани, сърцето е с форма на Любов!
Random works
: ??:??