26.08.2005 г., 16:12 ч.

Каква е твоята лъжа? 

  Поезия
1061 0 0
Топли устни,дъх на мечо -
умовете си играят,къде е твоят дечо?
А играта ни заслепява - харесва ти така.

Очакваш да плениш дете.
Мислиш си, че съм невинен, не с диво сърце,
вземи ме и виж колко съм порочен!

Всичко което знам...
малко е,не стига.
тази сладка болка, причинявам си я сам!

© Христо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??