19.09.2004 г., 18:55 ч.

Каква съм? 

  Поезия
1066 0 0
КАКВА СЪМ?

Каква съм?Я ми повтори,
обиждай ме ,лъжи не се
стеснявай,аз днеска се
събудих пак,но тоя път
в сърецето ми те нямаше.
Неискам можеби да е така,
но онзи страх да те загубя
бе ужасен,душата ми тъй
дълго издържа,че обидите
забравих даже!Усещаш ме
нали,че вече всичко е
различно,измъчих се не се
сърди!Господ и за мене е
помислил!

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??