Обичай ме, каквато съм, такава,
без много обещания за вярност.
Звездите без друго ги познавам -
безброй увяхват в бялата ми ваза.
А аз? Аз от нищото се случвам
и понякога съм много лоша, да.
Правя грешки, после пък се уча
(и преди тебе са ми казвали това).
Ината съм и често импулсивна –
в небето ти се вливам като гръм.
Ината… но и толкова наивна…
Аз съм Всичко, но и Нищо съм.
Обичай ме, такава – грешна,
със хубавите ми и лошите черти
и ако в друг живот те срещна,
ще се позная пак във твоите очи.
14.09.2012г.
© Сияна Георгиева Всички права запазени