16 sept 2012, 20:26

Каквато съм, такава 

  Poesía
681 1 2

 

 

Обичай ме, каквато съм, такава,

без много обещания за вярност.

Звездите без друго ги познавам -

безброй увяхват в бялата ми ваза.

А аз? Аз от нищото се случвам

и понякога съм много лоша, да.

Правя грешки, после пък се уча

(и преди тебе са ми казвали това).

Ината съм и често импулсивна –

в небето ти се вливам като гръм.

Ината… но и толкова наивна…

Аз съм Всичко, но и Нищо съм.

Обичай ме, такава – грешна,

със хубавите ми и лошите черти

и ако в друг живот те срещна,

ще се позная пак във твоите очи.

 

14.09.2012г.

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??