5.11.2007 г., 9:40 ч.

Какво? 

  Поезия » Философска
986 0 5

Какво се чудите?
Какво се маете?
Престанете измамница
да ме наричате!
Живота мой си е
и аз съм негова,
и само ние ще решаваме!

Какво ме сочите?
Какво обсъждате?
Такава съм - свободна птица е душата ми
и казвам всичко, от което ви боли,
защото истината винаги ще победи!

Какво е странното?
Човешко е да се греши
и търси прошка!
Гледайте и се учете,
но не ме съдете!
Не ме замесвайте
във вашта мръсна кал!
Искам да остана чиста
и за себе си различна!

© Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??