10.06.2012 г., 12:23 ч.

Какво 

  Поезия » Друга
391 0 0

Какво

 

Какво ми трябва

на мен, простосмъртната,

една усмивка

и думичка добра?

 

Една неспирна

маслосинкава пътека,

спокойна

по нея да вървя.

 

На пръсти със съдбата си понесена,

да целуна искам вечността,

на суетата хладна и объркана,

родена някак на шега.

 

С ехото на вятъра

понесена,

ще понеса и малкото,

което в заем ми остана!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??