21.06.2008 г., 14:18 ч.

Какво, че закъсняхме 

  Поезия » Любовна
999 0 5
Какво от туй, че закъсняхме
и малко повече ще ни боли,
нали в очите си видяхме
безброй от обич истини!

Какво от туй, че днес си с нея,
нали за мен изгарят твоите ръце
и пак не спирам да ти пея,
прегърнал си ме в своето сърце!

Какво от туй, че съм със него,
нали за мен си синьото небе
и пак владееш ме до много,
ти си, ти си моето момче!

Какво от туй, че закъсняхме,
нима ще бъде грешка любовта,
че в себе си сега познахме
и срещнахме еднакво влюбена мечта!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??