17.02.2009 г., 3:56 ч.

Какво да я правиш... любов 

  Поезия » Любовна
842 0 2
Днеска красива е - искам я силно,
а утре е грозна и бягам от нея.
Днес ми допада, възпявам я милно,
а утре не искам така да живея.

Днес благосклонна, добра, непорочна,
а утре най-мръсната кучка е тя.
Днеска по-сладка от ябълка сочна,
а утре по-гнусна от блатна змия.

Ех, да я хвалиш ли, или проклинаш,
тя връх е, планински, бездънен е ров.
Да я има, да й даваш и малко да взимаш.
Какво да я правиш - любов...

© Александър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??