1.03.2024 г., 11:02 ч.

Какво е... 

  Поезия
97 0 0

„Какво е, майче,
да се притежава?“ - „То
е, рожбенце, да

 

спре светът да може да
ни с нещо удивлява...“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??