29.05.2011 г., 23:55 ч.  

Може би... 

  Поезия » Пейзажна, Източни форми
1007 0 31

 

Ранно утро. Бодро крача
сред усмихнати лица.
Шепнат нещо и ме радват
падащи край мен листа.

От дърветата ми кимат
наедрели плодове,
а кокетната смокиня
с тъмен поглед ме зове.

Сякаш с някаква магия
въздухът е напоен.
Може би ще те открия
точно в този хубав ден.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??