29 мая 2011 г., 23:55  

Може би... 

  Поэзия » Пейзажная, Восточные формы
1006 0 31

 

Ранно утро. Бодро крача
сред усмихнати лица.
Шепнат нещо и ме радват
падащи край мен листа.

От дърветата ми кимат
наедрели плодове,
а кокетната смокиня
с тъмен поглед ме зове.

Сякаш с някаква магия
въздухът е напоен.
Може би ще те открия
точно в този хубав ден.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??